Jump to content

Azu

Members
  • Content Count

    247
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Azu

  • Rank
    Red-Headed Stepchild

Details

  • Gang
    [NB]
  1. Azu

    Meta errors

    <setting name="#skins" value='[ "cj" ]' /> <setting name="#maxplayers" value="[ 128 ]" /> <setting name="#gamespeed" value="[ 1 ]" /> <setting name="#ghostmode" value='[ "false" ]' /> <setting name="#time" value="23:0" /> <setting name="#vehicleweapons" value='[ "false" ]' /> <setting name="#minplayers" value="[ 0 ]" /> <setting name="#weather" value="[ 0 ]" /> <setting name="#gravity" value="[ 0.008000 ]" /> <setting name="#waveheight" value="[ 0 ]" />
  2. - 0001271: [General] Object limit increase (ccw) - resolved. So, what's the object limit now?
  3. Azu

    All razor maps.

    He has 8 posts. That should tell you everything.
  4. More issues. The models aren't looking right, the look fine in game. http://www.mediafire.com/?1d7jb4btf3gy1cv These should be the raw max10/11 files. I tried a different model and it work just fine.
  5. I'm using whatever the one I got from GTA Forums. Thanks a lot though!
  6. Actually, couldn't you import DFF file with Kam's tools?
  7. You need 2011. I should have stated that, but I can export it to object. It the one labeled "LoopA".
  8. I gotten everything to work, but for reason, one of my object's collision doesn't work. The others work fine, but this one doesn't work. The collision seems to be only in the middle of it. The object is fairly large. Here's the link. The map http://www.mediafire.com/?etto3qt8yo0ofwh and the resource to load the objects in the map editor http://www.mediafire.com/?etto3qt8yo0ofwh Raw .max file. http://www.mediafire.com/?1jz1u6xq3tg2nf8
  9. Azu

    Map Editor

    I have an issue. When I add to objects to the map, they show up fine when testing. When go back and delete some of the objects, the still show up during testing, but not in the editor. I dunno why it's doing that. When I save, it would say "Map is saving...this could take a while." Before I reinstalled WIndows, I never seen a message like that. I tired deleting the editor_test and editor_dump. Even reinstalling MTA. I have the latest mta patch and resources installed . From dxdiag ------------------ System Information ------------------ Time of this report: 3/5/2011, 03:26:30
  10. What using images as 3d texts?
  11. function GetPosition ( player ) local x, y, z = getElementPosition( player ) outputChatBox("Your Position: "..x..", "..y..", "..z..") end addCommandHandler ( "Postion", GetPosition ) This isn't working. It keeps saying something about an unexpected symbol. What I want to do is get the players position and then have it blow up once is goes past a value in the Y position, like past - 4000 in Y only.
  12. Yea Puma, you should have it to at last out put a txt file with the objects usable for a .map file.
  13. I was looking for that, do you have it the link on the resource site doesn't work.
×
×
  • Create New...