Capsinurass

Members
  • Content Count

    47
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Capsinurass

  1. New video on the asciipartyrabbit youtube channel Edit: the letters on the video are ":resu" in that order.
  2. I think we haven't got all the info out of the paste bin text. What have you been using to get sound out of the picture?
  3. lol the Morse code says "the competition is over" hmmm i guess I'm a bit late on this hunt. (for the white rabbit ) the Morse code could say something else if i made a mistake. But its my best guess..
  4. Yeah and someone is talking at the end. Cant hear what they are saying
  5. Well after much wtf'ing at this page i found out a few things first off "P3Y9eUxOcTdTOUtjSFUj" are all in bold "B64" is in italic B64 means Base 64 so decode the top string from base 64 "?v=yLNq7S9KcHU#" Looks a bit like a youtube link to me i guess you can do the rest if you to lazy
  6. Yay!! Its working now! I'd be willing to work on 0.5 SCM-wise, but I would need some C++ people to handle the client. First thing I'd do (assuming I got someone to work on the client) is fix the server browser, add my VC SCM update, add Steam's version of VC/GTA3 support (somebody said this was a simple check of the game .exe version before I believe so that should be easy), and release that after further testing. Then we'd go from there. Of course, a VC module for Blue would be a significantly better option in the long run but until somebody decides to undertake that, then 0.5 seems to be our only short-term option. Yeha i would be nice to have and upto-date MTA Blue core working with VC. But that would be no easy task, although most of the code could be used from SA you would have to find the Mem Adresses and crap like that for VC.
  7. Well i cant get BBCode to work, i cant see no button to turn it on and my board preferences has it on by default. So yeah.. I even opened IE to see if it was FF fault, but no it still says its off.
  8. Yeah wtf BBCode isnt working.. wtf!! To lil Toady: Nice to see your not stupid . To GNeoncore: yeah im useing Studio 2008 and got tons of error aswell, but with some time i have got it down to 5 errors and 4 warnings.
  9. This is both good and bad news, this means increased development and better releases, but the bad is, with anything open source means that the hackers can view the source code and make it easier to find security holes. Do you guys (MTA Team) have a plan on how to keep these hackers under control?
  10. ok thanks for that, anything about the serials?
  11. Why isnt there a client side event for hitting a marker, you can create a marker but not check if someone hits it..... So this is a request to have it put in or if someone can tell me another way of doing it.(but i realy dont want to have to put a col shape were the marker is to check if it is hit.) Also how do you allow people that dont have a serial into your server? i coundnt find anything on the wiki or forums for eather of there issues..
  12. Try this.. http://development.mtasa.com/index.php?title=Interior_IDs
  13. Try this.. http://development.mtasa.com/index.php?title=Interior_IDs
  14. you should try.. setElementInterior ( player, 15)setElementPosition ( playerVehicle, -1400.5998535156, 996.78350830078, 1043.6085205078 ) and add a rotation to it.. setVehicleRotation ( playerVehicle, 0, 0, 0 )
  15. you should try.. setElementInterior ( player, 15) setElementPosition ( playerVehicle, -1400.5998535156, 996.78350830078, 1043.6085205078 ) and add a rotation to it.. setVehicleRotation ( playerVehicle, 0, 0, 0 )
  16. cdm isnt meant to be a Team mode, ( Its a bit like the DM mode on MTA VC ), hence the DM lable.... so you could just add teams and turn off ff.
  17. Capsinurass

    Ghost Driver

    ahhhh yes, that could be it!
  18. Capsinurass

    xmlLoadFile Bug

    OK so what happens is when i try to save a sizable chunk of info to an .xml file, it saves.. but when i try to load the file that i just saved, it will not load it again.... even though the file is there it wont load. You can see this with the following code... use the command "savecar" twice, you will see that when you first use the command it will create the file "Car.xml" and save some info into it. When you use the command a second time it will not load the file but create it again. Does anyone know how to get this to load the file again? (There are chat outputs to show this.) local saveTheCar = function ( player ) local vehicle = getPlayerOccupiedVehicle ( player ) if ( not vehicle ) then outputChatBox ( "You Are Not In A Car!" ) return end local XML = xmlLoadFile ( "Car.xml" ) if ( not XML ) then outputChatBox ( "Car.xml Not Found!" ) XML = xmlCreateFile ( "Car.xml", "cars" ) if ( XML ) then outputChatBox ( "Car.xml Created!" ) end end local vehicleName = getVehicleName ( vehicle ) carNode = xmlCreateSubNode ( XML , "car" ) xmlNodeSetAttribute ( carNode, "name", vehicleName ) local vehicleID = getVehicleID ( vehicle ) xmlNodeSetAttribute ( carNode, "id", vehicleID ) local vehicleHealth = getElementHealth ( vehicle ) xmlNodeSetAttribute ( carNode, "health", vehicleHealth ) local paintNode = xmlCreateSubNode ( carNode , "paint" ) local color1, color2, color3, color4 = getVehicleColor ( vehicle ) xmlNodeSetAttribute ( paintNode, "color1", color1 ) xmlNodeSetAttribute ( paintNode, "color2", color2 ) xmlNodeSetAttribute ( paintNode, "color3", color3 ) xmlNodeSetAttribute ( paintNode, "color4", color4 ) local vehiclePaintjob = getVehiclePaintjob ( vehicle ) xmlNodeSetAttribute ( paintNode, "paintjob", vehiclePaintjob ) local upgradeNode = xmlCreateSubNode ( carNode , "upgrade" ) for i = 0, 16 do local vehicleUpgrade = getVehicleUpgradeOnSlot ( vehicle, i ) if ( vehicleUpgrade ) then xmlNodeSetAttribute ( upgradeNode, getVehicleUpgradeSlotName ( i ), vehicleUpgrade ) end end local stateNode = xmlCreateSubNode ( carNode , "state" ) local vehicleDoorState = getVehicleDoorState ( vehicle, 0 ) xmlNodeSetAttribute ( stateNode, "hood", vehicleDoorState ) vehicleDoorState = getVehicleDoorState ( vehicle, 1 ) xmlNodeSetAttribute ( stateNode, "trunk", vehicleDoorState ) vehicleDoorState = getVehicleDoorState ( vehicle, 2 ) xmlNodeSetAttribute ( stateNode, "front left", vehicleDoorState ) vehicleDoorState = getVehicleDoorState ( vehicle, 3 ) xmlNodeSetAttribute ( stateNode, "front right", vehicleDoorState ) vehicleDoorState = getVehicleDoorState ( vehicle, 4 ) xmlNodeSetAttribute ( stateNode, "rear left", vehicleDoorState ) vehicleDoorState = getVehicleDoorState ( vehicle, 5 ) xmlNodeSetAttribute ( stateNode, "rear right", vehicleDoorState ) local wheel1, wheel2, wheel3, wheel4 = getVehicleWheelStates ( vehicle ) xmlNodeSetAttribute ( stateNode, "wheel1", wheel1 ) xmlNodeSetAttribute ( stateNode, "wheel2", wheel2 ) xmlNodeSetAttribute ( stateNode, "wheel3", wheel3 ) xmlNodeSetAttribute ( stateNode, "wheel4", wheel4 ) for i = 0, 3 do local vehicleLightState = getVehicleLightState ( vehicle, i ) if ( vehicleLightState ) then xmlNodeSetAttribute ( stateNode, "light" .. i, vehicleLightState ) end end for i = 0, 6 do local vehiclePanelState = getVehiclePanelState ( vehicle, i ) if ( vehiclePanelState ) then xmlNodeSetAttribute ( stateNode, "panel" .. i, vehiclePanelState ) end end xmlSaveFile ( XML ) outputChatBox ( "Car.xml Saved!" ) xmlUnloadFile ( XML ) end addCommandHandler ( "savecar", saveTheCar )
  19. Capsinurass

    Ghost Driver

    Hence the I know that window mode has some crazy bugs in it, and that it only meant for scripting. i just wanted to tell someone about it because it is so unexpected! Just thought you would want to know about it. as this is the Bug section, isnt it?
  20. Capsinurass

    Ghost Driver

    hence the i was scripting
  21. Capsinurass

    Ghost Driver

    This bug is so weird, i hear that window mode can do some weird things. If you are in window mode and enter a car a passenger (with no one driving), then you minimize the MTA window. You will hear someone get into your car.... And even the sound of you car driving, If you then open the MTA window again there will be no one in the drivers seat but you will have moved! Some one is driving you car around! But when you look they are not there.... And you stop moving. The car just drives around the streets like a NPC does! (I found this but while in a banshee, i dont know if it does it in other cars. And i was in a server by myself.)
  22. try typing "window" into console ( without quotes). to bring up console you press ~ ( the one below Esc )
  23. well i dont know about you guys but i think this says a lot about the ped issue ...... http://development.mtasa.com/index.php?title=Template:Client_ped_functions
  24. http://development.mtasa.com/index.php?title=Vehicle
  25. The map editor has not been released yet...