Jump to content

veronapl

Members
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About veronapl

  • Rank
    Advanced Member

Details

  • Gang
    grove
  1. Witam. Piszę w tym dziale a nie ogólny, gdyż wiem że jest wielu świetnych polskich programistów, jak nie najlepszych Kiedyś trochę grzebałem w pawno potem lua na własnych serwerach, i po długiej przerwie postanowiłem założyć serwerek mini gier, ale nie jakiś terrorystów i antyterrorystów bo to wszędzie można znaleźć ale mody zmieniane za każdym razem jak ktoś wygra, czyli bardzo szybko m.in Hay, Fallout (czy jakoś tak, to na spadające szyby) i inne takie, oraz stworzone specialnie na ten serwer czyli Mario. Jakby ktoś chciał pomóc w tworzeniu serwera to zapraszam, opłacam ja (postawione w Łod
  2. veronapl

    Beach Party

    Very nice video and map! Edit: And logo
  3. Hi. This is my first map for MTA, for drifters. Download and other screens: http://community.mtasa.com/index.php?p=resources&s=details&id=550 Please comments Bye Bye
  4. Sorry for very bad English! Hi. I need package for Linux Debian 4.0, mta 1.0. This is package http://linux.mtasa.com/deb4.htm is not 1.0 This is bug and comment: http://bugs.mtasa.com/view.php?id=4985 I not have Linux in computer. Anyone compiled server with MTA 1.0 for me? Pleas, help me!
  5. I know where that problem is repair? sorry bad English
  6. Sorry for double post. This is important message. I have install old mta debian 4.0 server. Server adden in server browser, but in server not objects Install new version 1.0r3 - maps is ok, but not addet in server browser! Server added to game-monitor http://www.game-monitor.com/mta_GameSer ... erona.html , but not added to brovse servers. Only added to favorites, but bugs: http://img197.imageshack.us/img197/7761/lolmyv.jpg (but server working) not working versions (sorry for bad english) client - server? Why ot added in server browser? This is important mta bug? When repair? Please, help
  7. Hi. Sorry for bad English. I have this server http://linux.mtasa.com/dl/mta-1.0r3.tar.gz . Server is not visible in server browser and game-monitor. I have this code in config: <ase>1</ase> In console is all ok: Why not visible? In windows server is ok. http://www.game-monitor.com/mta_GameSer ... /test.html Added in game monitor, not added in server browser. Why? ---bugtracker--- http://bugs.mtasa.com/view.php?id=4985
  8. very please, helmp me! I download this server: http://linux.mtasa.com/generic.htm Server is work, i can play in server, also not maps All is ok, object not. Why? I price 30$ from server! My game host says "this is problem, samp is ok". I reinstall server 3x, not help Why server in Debian 4.0 not work?!!
  9. <object id="object (studiobld03_laW) (1)" model="5706" interior="0" dimension="0" posX="-1299.0739746094" posY="-4.4965515136719" posZ="13.115226745605" rotX="0" rotY="0" rotZ="0" /> <object id="object (studiobld03_laW) (2)" model="5706" interior="0" dimension="0" posX="-1264.6895751953" posY="-120.95494842529" posZ="17.36075592041" rotX="0" rotY="0" rotZ="0" /> <object id="object (studiobld03_laW) (3)" model="5706" interior="0" dimension="0" posX="-1303.349609375" posY="-9.452675819397" posZ="13.065226554871" rotX="0" rotY="0" rotZ="0" /> <object id="object (stud
  10. Hi. Sorry for my bad English... I have server 1.0 in linux. Started stealth + map = 0 object! Null new object in only map. Why? Ping is 50-60, no lags, my countr host. In Windows server is all ok. I can play in new object. This is LINUX config: <config> <!-- This parameter specifies the name the server will be visible as in the ingame server browser and on Game-Monitor. It is a required parameter. --> <servername>Default MTA Server</servername> <!-- ONLY USE THIS PARAMETER IF YOU ARE SURE OF WHAT YOU ARE DOING - it is generally only needed for prof
  11. No. Ahh ok, thanks for help!!!
  12. True. My object work!!! Texture, model and col work! Very very thanks 50p and Subenji99! True Press /ob - model white, press /ob - model white, press /ob - texture in model, /ob - model white, /ob - texture.... -//- .... How to fix it? This is possible? Pleas help
×
×
  • Create New...